Activiteiten zeehonden

De fijne avonturen van de kleinsten

01/01/2022
Geen scouts
Geniet van het nieuwe jaar! De leiding wenst iedereen een fijn 2022.
08/01/2022
Help jij ons in winterstemming te komen?
Hey jij daar, ja jij. De winter is aan het naderen en de tempratuur daalt, help jij ons uitzoeken hoe we ons beschermen tegen de kou ?
15/01/2022
Winterwerking
Samen met de zeehondenleiding zullen wij werken aan onze winterskills. Kom jij ook en wordt jij samen met de andere een betere zeehonden ? Misschien aan het einde van je traject is er wel een beloning
22/01/2022
winterwonderland
Kom mee naar het winterwonderland en laat je helemaal veroveren door de mooie wereld van de kou. Kleed je dus wel extra warm ! tot dan !
29/01/2022
winter estafette
De kou kan ons niet pakken !
05/02/2022
Help! de liefdespijlen zijn verloren !
Hey jij daar ! de liefdespijlen van cupido zijn gestolen help jij cupido ze terug te halen ? Anders zal er geen liefde meer zijn in de wereld !!!!
12/02/2022
Valentijns estafette
Liefde is overal… overal maar toch niet overal ? cupido heeft teveel werk !! hij kan het niet alleen dus de zeehondjes moeten liefdestraining krijgen om zo cupido te helpen. Willen jullie ons helpen ? kom dan zeker !
19/02/2022
Schaatsen met de eenheid !!
Hey zeehondjes, elke week spelen de zeehondjes samen… maar wat als we eens allemaal samen kunnen spelen !! er is in deze tijd ook geen betere plaats om dit te doen op de schaatsenbaan !! Vergeet jullie zeker niet in te schrijven ! (link en extra info volgt nog)
26/02/2022
Carnaval feestje
Hey jullie daar ! trek jullie gekste outfit aan en kom af naar de zeescouts. Maaarrrr een carnavel outfit is nooit af zonder masker dus laten we die gezamelijk maken en versieren !